Müzecilik Bölümü tarafından Troya Müzesi ev sahipliğinde “Müzecilik Semineri” Gerçekleştirildi.

Fakültemiz Müzecilik Bölümü tarafından Müzeler Haftası sebebiyle, Troya Müzesi ev sahipliğinde 16-17 Mayıs 2023 tarihinde “Müzecilik Semineri” gerçekleştirilmiştir. Birbirinden değerli çok sayıda ismin yer aldığı seminerde “Sualtı Arkeoloji Müzeleri”, “Yeni Müzecilik Anlayışıyla Troya Müzesi”, “Sosyal Medyada Kurum Kimliği yönetimi: Troya Müzesi” gibi müze ve müzecilikle ilgili öne çıkan başlıklarda konuşmalar gerçekleştirilmiştir. Seminer kapsamında emeği geçen başta Müzecilik Bölüm başkanı Sayın Doç. Dr. Oğuz Diker’e, bölümümüzün tüm hocalarına ve Troya Müzesinin değerli uzmanlarına bu güzel organizasyon için teşekkür ediyoruz.